Welkom bij Caldera® spas.be

Sinds 1976 behoort Caldera Spas tot de meest gewaardeerde merken ter wereld. Via hoogwaardige producten en betrouwbare diensten streven wij naar klantentevredenheid. Het is ons engagement voor elke dag.

Elke Caldera spa wordt rigoreus getest aan de hand van verregaande kwaliteitscriteria alvorens hij de fabriek verlaat. Ons vakkundig geschoold personeel besteedt de grootste zorg aan de vorm, functie en afwerking van onze premium spa's.

Dankzij vooraanstaande technologie en innovatieve bouwtechnieken spreekt het voor zich waarom onze uitzonderlijke ComfortGuard™ beperkte garantie een van de beste van de branche is. Bovendien kan de fabrikant van Caldera Spa zich op een bewezen kwaliteitstraject beroepen. Met reden gaat het om Watkins Manufacturing, de toonaangevende producent van spa's van topkwaliteit.

U zult ook merken dat uw verkoper van Caldera spa's klaar staat om u van a tot z te begeleiden - van hulp bij de keuze van uw ideale spa, tot een betrouwbare service en advies.

Eens u dus besluit om een Caldera spa aan te schaffen, zal dat een volledig comfortabele keuze zijn. in alle opzichten.

Ontdek de Cantabria™
 

Caldera_VacanzaSeries_Nieuws2.pngDankzij het exclusieve UltraMassage™-systeem heeft de Cantabria een antwoord voor al uw massagewensen.

Meer weten? 
Ontdek Hot Tub Circuit Therapy

Maak uw rigoureuze lichaamstraining helemaal af met de Hot Tub Circuit Therapy™

Klik hier om meer te weten te komen over Hot Tub Circuit Therapy.